en
TYÖ Holding "Marka Strateji Zirvesi"nde Bir Araya Geldi
Etkinlik
3 June 2024
TYÖ Holding "Marka Strateji Zirvesi"nde Bir Araya Geldi
/companies/tyo-rounded.svg
TYÖ Holding

TYÖ Holding, 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde, tüm markalarını Ramada Sapanca'da bir araya getirdi. İki gün süren etkinlikte, Holding bünyesindeki tüm markaların Genel Müdürleri birer sunum gerçekleştirdi. 


Sunumlarda, markaların gelişimi, yeni ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Genel Müdürler, TYÖ Holding'in güçlü marka portföyünü katılımcılara tanıttı. Sunumların ardından, marka temsilcileri ve çalışanlar arasında verimli sohbetler gerçekleşti. 


Etkinliğin önemli bir parçası da TBWA\ISTANBUL ve Karpat Ajans'ın YENİA markası için düzenlediği strateji çalıştayı oldu. YENİA'nın konumlandırılması, hedef kitlesi ve iletişim stratejileri üzerine yapıcı görüş alışverişleri gerçekleştirildi. 


Bunların yanı sıra, etkinliğe özel bir sürpriz de vardı: Ünlü sunucu Ali İhsan Varol, TYÖ Holding çalışanları ile "Dağarcık Düellosu" yarışması gerçekleştirdi. Yarışmada bilgi ve zekâ becerilerini sergileyen çalışanlar, büyük keyif aldı. Birinci ve ikinci olan katılımcılara ödüller verildi. 


TYÖ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Taha Yasin ÖZTÜRK, "Markalarımız arasındaki güçlü işbirliği, sektördeki konumumuzu daha da güçlendirecek. Bu tür etkinlikler, sinerjiyi ve koordinasyonu artırırken, çalışanlarımızı da motive ediyor. Biz birlikte çok güçlüyüz." açıklamasında bulundu. 


İki gün süren verimli ve keyifli buluşma, TYÖ Holding'in 2024'teki büyüme hedeflerine odaklanacağını gösterdi.